"Staalhandel Staphorst is de staalgroothandel in de regio Noord-West Overijssel en Zuid-West Drenthe."

Wij leveren een uitgebreid programma van staal direct uit voorraad. Daarnaast biedt Staalhandel Staphorst ook de mogelijkheden om RVS en aluminium te leveren.

Eveneens worden er kleine constructiewerken geproduceerd door Staalhandel Staphorst. Voor de mogelijkheden of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze algemene voorwaarden kunt u opslaan en raadplegen via de volgende link Staalhandel Staphorst – Algemene Voorwaarden.

Bekijk hier onze vacatures!

Staalhandel Staphorst staat bekend om zijn snelle levering, service en betrouwbaarheid.

Staalhandel Staphorst staat bekend om zijn snelle levering, service en betrouwbaarheid.

Door onze jarenlange relatie met leveranciers van staal, verzinkerijen en poedercoaters kunnen wij onze producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Inkoopnetwerk

Door ons inkoopnetwerk zijn wij in staat om alles wat staal gerelateerd is aan te bieden. In de loop der jaren hebben wij onze voorraad met een aantal artikelen uitgebreid, hierdoor is ons aanbod voor iedereen interessant. Samen met de klant proberen we tot de gewenste levering te komen, zo worden de levertijden van te voren duidelijk door ons aangegeven.

Levering

Bezorging van ons staal is altijd kosteloos, mits wij het op route mee kunnen nemen. Door een groot aantal afnemers in de gebieden Staphorst – Steenwijk – Hoogeveen - Zwolle is het vaak mogelijk om orders in combinatie bij onze klanten af te leveren.

Transport

Landelijk transport is mogelijk omdat wij de keuze hebben uit meerdere leveranciers. Op deze manier kunnen wij in het gehele land onze materialen bij u op de gewenste locatie afleveren.
Tevens kunnen wij de lokale transportondernemers inzetten tegen aantrekkelijke tarieven.

"“De regionale staalgroothandel in uw regio, waar kwaliteit boven kwantiteit voorop staat''"